facebook tracking
Avdelning

Vill du driva en egen restaurang?

Connect

 

Sveriges bästa krögare 

Trygg driftsmodell ställer krav både på dig och på oss. 

Vi på Nordrest är noggranna i valet av krögare till våra restauranger. Respektive krögare ansvarar för att sin restaurang utvecklas och skapar resultat. Därför kräver vi mycket av dig, men i gengäld får du mycket tillbaka i form av ett utprovat och framgångsrikt koncept och delägarskap i din restaurang. Som delägare har du Nordrest i ryggen från första dagen. Vi har lång erfarenhet inom restaurangbranschen och vi hjälper till med etablering, central marknadsföring, försäljningsuppföljning, centrala och lokala utbildningar, förmånliga inköpsavtal och rabatter, personlig coachning av våra affärschefer, samarbete inom ett nätverk av engagerade kollegor, utdelningar och mycket mer. Nordrest är ett vinnande koncept i en allt tuffare konkurrens.

Arbetsplats och kultur

Välkommen till oss, vi älskar att jobba med god mat och glada kollegor vilket gör att vi får ännu fler nöjda gäster. Hos oss händer det massor, vi växer med spännande koncept och det finns stora möjligheter att utvecklas ihop med oss. Det är bara du och ditt engagemang som avgör hur långt du vill nå! 

Våra värderingar genomsyrar vår verksamhet och gör att vi alltid har kul på vårt jobb! Vi ska vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Hoppas vi snart får välkomna dig till oss!

Jobbar du redan på Nordrest?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@nordrest.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor