Madelene Henriksson
EnhetschefKan du berätta lite om vad din tjänst innebär?
Min huvudsakliga uppgift är att tillsammans med kökschefen ansvara för den dagliga driften och mitt största fokus är matsalen.
- Vara ansiktet utåt mot våra gäster och skapa relationer.
- Jag ska coacha och leda personalen.
- Totalansvar för restaurangen. Den ska alltid vara i bra skick!
- Marknadsföring.
Vad tycker du utmärker en bra restaurangchef?
Att man skapar en bra teamkänsla och får alla att vilja jobba mot samma mål, ensam är inte stark. Men man också kunna fatta beslut för verksamhetens bästa.
Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det finns mycket! Men några punkter är:
- Självklart nöjda och glada gäster, utan dem är vi ingenting.
- Att se min personal utvecklas och verkligen brinna för sitt jobb.
- Se en lönsamhet i det vi gör, både för gästers skull och för ekonomin.
Om Nordrest
Ett företag för matupplevelser.
Nordrest är en restaurangkoncern med fokus på att servera en schysstare måltidsupplevelse. Vi arbetar till för att sprida matglädje och finns där för dig genom hela livet. Oavsett om du besöker en av våra restauranger eller beställer mat från Outmeals, är vi där och levererar en schysstare måltidsupplevelse.
Företaget grundades 2014 av Thomas Dahlstedt, och med en stadig och lönsam tillväxt är vi idag ett av Sveriges ledande företag för food service.
Nordrests målsättning är att ge Sverige bättre måltidsupplevelser genom intressanta koncept och affärsmodeller. Som företag är vi måna om att våra medarbetare, kunder och att planeten mår bra – genom att utveckla hållbara relationer, måltider och affärer strävar vi efter att ge Sverige bättre måltidsupplevelser.
Idag hittar du Nordrestägda restauranger på sjukhus, i skolor och på universitet, på företag eller som vanliga restauranger ute på stan. Vi har även cateringverksamhet för speciella tillfällen. Överallt där livet pågår finns Nordrest helt enkelt.
Jobbar du redan på Nordrest?
Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.